Een brug naar de toekomst   | Pontes | Sitemap
Onderbouw

Leren en tegelijk veel doen. Dat kan!

Op een niveau dat bij jou past op het GLB (goese lyceum beroepsonderwijs)

Ben je een denker, werk je graag met je handen of allebei. Op onze school kan dat allemaal. Op verschillende manier op een niveau dat bij jou past! Om dat allemaal te ontdekken ga je werken in een Talent-werkplaats, daar kun je ervaren wat je graag doet, wat bij je past en waar je goed in bent. Ieder mens heeft zijn eigen talent en jij dus ook. Daar gaan we aan werken op een leuke gezellige school waar jij je de komende jaren kunt ontwikkelen.

We hebben twee groepen gemaakt:

-De basis-/kaderklas, met lessen op basis-/kaderniveau.

-De masterklas, waar de lat hoger ligt met extra theoretische lessen (Duits en Frans)

(In welke klas je komt hangt af van je schooladvies en natuurlijk ook je eigen ambities. Met Kerst  kun je eventueel overstappen naar een hoger niveau. Dat hangt af van de prestaties.) Eventueel kun je ook naar het vmboGT op het Goese Lyceum op de Oranjeweg.

Talentwerkplaats  Uniek in Nederland!

In het eerste jaar ga je elke week aan de gang in de talenten werkplaats. Om te proberen, te ontdekken, te doen en te ervaren waar jij goed in bent, want leren en tegelijk veel doen. Dat kan!

Wil je later verder in de handel, techniek, horeca, bouw, recreatie, beveiliging, sport,vormgeving, mode, reclame, kinderopvang, theater- filmwereld, onderwijs, zorg of verkoop? Alles kan!

Je gaat gebruik maken van al onze prachtige ruimtes, materialen en vakkennis. Je gaat op bezoek bij bedrijven en ontmoet vakmensen  en ondernemers. Zo ontdek je wat er is en wat bij jou past.Het GLB is een school die je vooruit helpt!


Je krijgt goede lessen op een niveau dat bij jou past    
Je leert veel door te doen
Je krijgt extra taal en rekenen
Je mag veel uitproberen in de Talentwerkplaats
Je bent praktisch en creatief bezig
Je ontwikkelt speciale vaardigheden
Je leert ondernemen
Je krijgt veel aandacht en begeleiding

Hoe beter je vaardigheden, hoe meer kans op een leuke baan straks.

Je ontdekt jouw talent, jouw niveau, jouw beroep. En wij begeleiden je daarbij intensief!©2011 Pontes Het Goese Lyceum - Alle rechten voorbehouden
Ga voor het Goese! | Pontes | Sitemap | Inloggen